Hallo,

 

Ik ben Nathalie en heb gedurende mijn leven al verschillende keren aan den lijve ondervonden hoe sterk ons lichaam eigenlijk is. Zowel fysiek als mentaal kan een mens diep gaan maar toch geeft je lichaam het niet zomaar op. Dat heeft me altijd al geboeid. 

 

Voor ik me hier in ging verdiepen leefde ik het leven van elke burger. Ik ging elke dag naar mijn werk, ik zorgde voor het huishouden, ik deed de kinderen naar de sportactiviteiten en plofte daarna uitgeput in de zetel ...

Tot ik op een bepaald moment verplicht werd om me te herbronnen. Mijn geest en mijn lichaam gaven me signalen dat mijn toenmalige levensstijl niet ok was. Ik ging op zoek naar mijn ware 'ik' en zo kwam ik bij de natuur terecht. Ik ging cursussen volgen en ging me steeds meer verdiepen in de kracht die de natuur ons biedt. Ik gaf mijn baan op en koos om mijn passie te volgen. Tot op de dag van vandaag blijf ik me voortdurend bijscholen en omdat het mijn passie is zal ik dat blijven doen. Enkel zo kan ik jullie het beste van mezelf geven.

 

Ons lichaam is een geschenk van de natuur en via 'Present from Nature' wil ik jullie allemaal de kans geven om kennis te maken met alles wat de natuur ons biedt om ons lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Zo kunnen jullie ervaren hoe dit je gezondheid en geluk kan beïnvloeden. 

Laat je dus meedrijven op de kracht van de natuur en aanvaardt deze geschenken. Ze zullen je doen stralen en jij zal jezelf, net als Moeder Natuur, dankbaar zijn.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten, in real life of online.

 

Wil je graag een afspraak maken? Klik dan hier.

Natuurlijke groeten,
Nathalie Dillen