Hallo,

 

Ik ben Nathalie en heb gedurende mijn leven al verschillende keren aan den lijve ondervonden hoe sterk ons lichaam eigenlijk is. Zowel fysiek als mentaal kan een mens diep gaan maar toch geeft je lichaam het niet zomaar op. Dat heeft me altijd al geboeid. 

 

Voor ik me hier in ging verdiepen leefde ik het leven van elke burger. Ik ging elke dag naar mijn werk, ik zorgde voor het huishouden, ik deed de kinderen naar de sportactiviteiten en plofte daarna uitgeput in de zetel ...

Tot ik op een bepaald moment verplicht werd om me te herbronnen. Mijn geest en mijn lichaam gaven me signalen dat mijn toenmalige levensstijl niet ok was. Ik ging op zoek naar mijn ware 'ik' en zo kwam ik bij de natuur terecht. Ik ging cursussen volgen en ging me steeds meer verdiepen in de kracht die de natuur ons biedt. Ik gaf mijn baan op en koos om mijn passie te volgen. Tot op de dag van vandaag blijf ik me voortdurend bijscholen en omdat het mijn passie is zal ik dat blijven doen. Enkel zo kan ik jullie het beste van mezelf geven.

 

Ons lichaam is een geschenk van de natuur. Het is sterk en veerkrachtig. Het is zelfs in staat om zichtzelf te genezen. Maar dat kan enkel als we ons lichaam zo goed mogelijk ondersteunen. Via Present from Nature ga ik jullie leren hoe je dit kan doen.

 

Hiervoor werken we op 4 verschillende domeinen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Slaap / ontspanning
  • Zingeving

Klik hier voor het e-book rond deze 4 domeinen.


Laat je dus meedrijven op de kracht van de natuur en ontvang deze geschenken. Ze zullen je doen stralen en jij zal jezelf, net als Moeder Natuur, dankbaar zijn.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten, in real life of online.

 

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief.

Natuurlijke groeten,
Nathalie Dillen